REFERENTIES

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Bent u ook enthousiast over de samenwerking met ons als loodgietersbedrijf? En mag ik u als referentie gebruiken om anderen te laten zien wat we voor ze kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw referentie achter.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”196″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

WH PALING & ZN LOODGIETERS
Average rating:  
 7 reviews
 by Bjorn

In de vakantie tussen kerst en nieuwjaar had ik een lekkende wasmachine-afvoer. Richard was desondanks bereikbaar en via Whatsapp en voorbeeldfoto's heeft hij mij geassisteerd bij het oplossen van het probleem. Helemaal top!

Fijn en vakkundig contact, reageert snel, AANRADER!

 by Guus

In juni in mijn woning, een oud appartement in Kralingen een berging laten verbouwen tot badkamer! Erg tevreden over het resultaat en voornamelijk de service. Alles netjes op tijd en binnen afgesproken prijs gebleven. Samengevat, netjes en betrouwbaar!

 by Julie
Heel tevreden!

Sinds een jaar zijn wij de bewoners van een fijn oud pand in kralingen. Al snel hadden we een loodgieter nodig, het hele dak moest gedaan worden. Voor zo'n grote klus wil je iemand die zijn vak verstaat maar ook iemand met wie je goed kan communiceren en die je vertrouwd. We kwamen in contact met Richard en hij heeft samen met zijn collega de klus geklaard. Na het dak volgde al snel meerdere (kleine) klussen, verstopping, sanibroyeur, rioolwerzaamheden, lekkage. Steeds weer is Richard goed te bereiken, komt hij snel kijken en lost het probleem op. Erg fijn om te weten wie ik moet bellen als zich weer eens wat voordoet!

 by S. Stellaard
Kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Erg fijn en resultaat gericht geholpen! Kan dit bedrijf iedereen aanraden!

 by Renate Konrad
Rots in de branding

Als eigenaar van een oud pand wil je een loodgieter die snel tijd maakt om langs te komen ... want vaak heb je'm nodig voor klussen zoals lekkages en verstoppingen. Sinds ik in Kralingen woon, ben ik klant bij Paling. Hij denkt ook met je mee als er geen standaardoplossing mogelijk is. Heel fijn. En betaalbaar.

 by Mieke van der Linden
Top professional!

Een goede loodgieter is net zo belangrijk als een goede dokter. Dat is in ieder geval zo de gedachte bij een lastige lekkage in ons grote oude herenhuis. Dhr. Paling komt na een belletje onmiddellijk langs, als een ouderwetse huisarts en gaat aan de slag. Hij snapt het huis beter dan wij zelf. Hij legt uit wat er aan scheelt en vindt een oplossing. Een top professional en nog aardig ook!

 by Mike & Barbara
Super, snel en betrouwbaar!

Na bellen was hij snel ter plekke....geen overbodige luxe bij een lekkage! Ze hadden het probleem direct gevonden en snel gefixed! Zeer betrouwbaar. Zal ze aan iedereen aanbevelen.Jongens bedankt!Mvg Mike & Barbara

4 thoughts on “REFERENTIES

  1. Erg fijn en resultaat gericht geholpen! Kan dit bedrijf iedereen aanraden!

  2. Als eigenaar van een oud pand wil je een loodgieter die snel tijd maakt om langs te komen … want vaak heb je’m nodig voor klussen zoals lekkages en verstoppingen. Sinds ik in Kralingen woon, ben ik klant bij Paling. Hij denkt ook met je mee als er geen standaardoplossing mogelijk is. Heel fijn. En betaalbaar.

  3. Een goede loodgieter is net zo belangrijk als een goede dokter. Dat is in ieder geval zo de gedachte bij een lastige lekkage in ons grote oude herenhuis. Dhr. Paling komt na een belletje onmiddellijk langs, als een ouderwetse huisarts en gaat aan de slag. Hij snapt het huis beter dan wij zelf. Hij legt uit wat er aan scheelt en vindt een oplossing. Een top professional en nog aardig ook!

  4. Na bellen was hij snel ter plekke….geen overbodige luxe bij een lekkage! Ze hadden het probleem direct gevonden en snel gefixed! Zeer betrouwbaar. Zal ze aan iedereen aanbevelen.

    Jongens bedankt!

    Mvg Mike & Barbara

Comments are closed.

↓